Az egészséges, formás testért, a szófogadó mérlegért

Mérlegidomár

Mérlegidomár

HA NINCS ELÉG FEGYELMED, LEGYEN TÖBB TÜRELMED!

2022. szeptember 30. - Gyarmati Györgyi Mérlegidomàr

Hadd osszam meg Elek tapasztalatát, aki az egyik 21 napos kihívás csoportban 6 nap alatt szemmel láthatóan sokat veszített a pocakjából:

“Sziasztok! Elérkeztünk az első hétvégéhez,mindent betartok,és csodálatosan érzem magam,tele vagyok energiával.Bár centit és kilót nem mértem,de az egész környezetem nem hiszi el,hogy 6 nap alatt ekkora a változás.”

Amiről írni akarok, az ebben a tapasztalatban a "MINDENT BETARTOK", vagyis a FEGYELEM. Gratulálok, a fegyelem csodákra képes és gyors eredményt hoz.

A gyors eredmény olyan sikerélményt ad, ami könnyebben tovább lendíti az embert a további sikerek felé.

Azt tapasztalom, hogy az amúgy fegyelmezett emberek töredéke képes ilyen fokú fegyelemre, ha táplálkozásról van szó. Szokásokat, sokszor évtizedes, berögzült rossz szokásokat valóban kutya nehéz megváltoztatni. És ha nincs elég fegyelmünk és/vagy türelmünk, akkor jön a csalódások és önigazolások sora. Pedig ha akarod, az életmódváltás lehetséges akkor is, ha … (ide bármit behelyettesíthetsz) Addig is csatlakozz a Mérlegidomár Facebook csoportba!

És itt lép be a képbe a TÜRELEM. Ha Te sem vagy képes mindent optimálisan betartani, akkor legalább légy türelmes. Ha volt türelmed pl.20 év alatt pocakot növeszteni, akkor most legyen türelmed (3 - 6 hónap vagy akár több, ha szükséges) lassabb tempóban változtatni.

Tudom, hogy olyan világban élünk, ahol mindent azonnal akarunk. Felgyorsult a világ. Változtass, hogy változhass! Ha Neked ehhez több idő kell, akkor légy türelmes.

Ebben Tanácsadóként sokat tudok segíteni, Hozzád igazítom a táplálkozási programot, olyan tempóban haladhatsz, amire képes vagy, de közben bátorítalak, ha kell, segítek korrigálni, türelemre intelek, de nem ítéllek el, ha megbotlasz az úton vagy nem minden tökéletes.

Sokat segíthetnek még olyan minőségi étkezést helyettesítők és kiegészítők, amik a Herbalife palettájàn vannak és egyszerűbbé, könnyebbé tehetik az utadat az életmódváltás útján. Ebben is érdemes szakember ajánlását követni, hisz akivel dolgozol magadon, az ismer legjobban, ő tudja mire van szükséged a céljaid és az életviteled alapján. Hallgass rá!

Ha szívesen elfogadod a segítségemet, keress bátran!
Addig is csatlakozz a ➡️➡️➡️  Mérlegidomár Facebook csoporthoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://merlegidomar.blog.hu/api/trackback/id/tr1517943624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása