Az egészséges, formás testért, a szófogadó mérlegért

Mérlegidomár

Mérlegidomár

NEM AKARSZ "MŰKAJÁKAT" ENNI?

Tudod, hogy nagy valószínűséggel mégis azt teszed?

2022. október 10. - Gyarmati Györgyi Mérlegidomàr

Amúgy teljesen megértelek. Én is örülnék, ha a boltokban, a piacokon kizárólag vagy többségében…, na jó, már annak is örülnék, ha nem csak elvétve, jó minőségű élelmiszerekhez tudnék hozzájutni. 

Hmmm, ha annak a paradicsomnak olyan íze lenne, mint amit gyerekkoromban ettem, ha a felvágott tényleg húsból készülne, a tejtermék pedig tejből. A sajt, a kenyér és egyéb élelmiszerek előállításánál az érlelés, kovászolás, füstölés, egyéb technológia IDEJE és a jó minőségű alapanyagok mind benne lennének a késztermékben... Na ennek én is örülnék. (És az is igaz, hogy vannak ilyenek is szerencsére, de nem ez jellemző)

E helyett többségében kizsigerelt földben termelt vagy földet nem is látott zöldségekkel, éretlenül leszedett és messziről szállított, gázzal kényszerérlelt, ízetlen gyümölcsökkel, agyon antibiotikumozott és hormonokkal kezelt állatok húsával, E-kel feldúsított félkész -és kész ételekkel, értékes tápanyagok helyett jól "megmarketingszövegelt", gyenge minőségű termékekkel találkozom. 

Nekem is ezek közül az igazán műkaják közül kell kiválasztani a megfelelőt vagy a legkevésbé problémásat.

Csodálkozol, hogy egyre több a "divatos" emésztőrendszeri megbetegedés, tünet, érzékenység?

Mit gondolsz, biztos, hogy csupán a zsír, a tejtermék, a laktóz, a glutén…a lúdas? Régen is ettek ilyesmit az emberek, mégsem volt ennyi probléma.

Az igazság az, hogy rengeteg "szemetet" eszünk meg. Városi emberként ez szinte elkerülhetetlen. Hagyományos ételekből nem egyszerű teljes körűen, minőségi táplálékot fogyasztani, ezért fontos, hogy valamivel Te is kárpótold a testedet. Kiegészítőkre szükség van! És ezek is "műkaják". A különbség az, hogy itt nem akarják elhitetni Veled, hogy paradicsomot vagy húst eszel, csupán az ideális hatóanyagokat  teszik bele kapszulába, porba vagy más formában a dobozba. 

És a szervezeted roppant hálás érte, ha ezeket nem a reklámok, hanem valódi minőség és tapasztalatok alapján választod ki, mert bizony itt is sok a gyatra minőség. Pl. egy vitamin, amitől nem leszel vitálisabb, csak kukába dobott pénz.

A helyes hozzáállás és sorrend a következő:

1. lépés: Nézz szembe azzal, mit is eszel valójában.

2. lépés: Ha nem igaz Rád, amit az első hozzászólásban írtam, fogadd el, hogy szükséged van kiegészítőkre.

3. lépés: Válaszd ki a megfelelő kiegészítőket és használd ezeket rendszeresen.

Ha pedig tanácstalan vagy, hogy mit válassz vagy az eddigi választásaid nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, kérj segítséget és a személyedre szabott megoldást fogod kapni. Keress bátran!

Addig is csatlakozz a ➡️➡️➡️  Mérlegidomár Facebook csoporthoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://merlegidomar.blog.hu/api/trackback/id/tr8217947850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása