Az egészséges, formás testért, a szófogadó mérlegért

Mérlegidomár

Mérlegidomár

EGY ÖTVENES NŐ VALLOMÁSA ARRÓL, HOGYAN SZEREZTE VISSZA A NŐIESSÉGÉBE VETETT HITÉT

2022. november 09. - Gyarmati Györgyi Mérlegidomàr

Amikor nincs fájdalom, betegség, az egyéb "apróbb" elváltozásokat, mint például a túlsúlyt, könnyebb elviselni, megmagyarázni, elfogadni. Pedig a plusz kilók további problémák előhírnökei lehetnek.
Gizi, nevezzük így, betöltötte az 50.évét és mint az ötvenesek általában, már kerek formákkal rendelkezett. Nem mindenhol szerette ezeket a domborulatokat, feszültek a nadrágok a fenekén és úgy érezte, a pocakjára is ráfér a takargatás. Nem volt ez szörnyű állapot, simán együtt lehetett vele élni, különösen úgy, hogy nem volt szüksége gyógyszerekre, a betegségek is elkerülték, tulajdonképpen jól érezte magát a bőrében. Más ötvenesekkel összehasonlítva csinosnak volt mondható. Elfogadta magát és ezt hangoztatta is. Jó így!
Igen ám, de ötvenéves.
A körülötte lévő fiatalok annyi minden egészségi problémára panaszkodnak. "Fáj a gyomrom, nem tudok jönni dolgozni, nem tudom megenni, fáradt vagyok…"
- Lehet, hogy eddig nekem is csak szerencsém volt? - gondolta.
- Keveset iszom, összevissza eszek, nem reggelizek és már a sporttal kapcsolatos emlékeim is csak a múltból idézhetők fel. Évek óta nem jártam a háziorvosnál, talán érdemes lenne elmenni néhány szűrővizsgálatra, vérvételre…
És ekkor találkozott egy házaspárral. Ők Idősebbek voltak, de sokkal jobban néztek ki, mint ő. Hogy is van ez? Nem kell feltétlenül úgy kinézni, mint az átlag ötvenesek? Arra gondolt, megtudja tőlük a titkot.
És a titok semmi ördöngősség nem volt. Egy kiegyensúlyozott étkezés kialakítása. Tudta-tudta, csak nem sejtette, hogyan kell ezt csinálni. Segítettek neki és ő megtette, mert volt bizalom és példa. És jöttek az eredmények. Először főleg centikben - nagyon látványosan -, aztán kilókban is. Ekkor a mozgást még nem iktatta be az életébe. "Nem volt rá ideje". De így is lement 8 hónap alatt 13 kg. Utána kezdett csak el újra mozogni. Lassan, fokozatosan. És lement még 4 kiló.
Hogy mit jelentett ez számára? Új nő lett belőle. Energikusabb, karcsúbb, fiatalosabb nő. Akire illettek már a passzentos ruhák is. A nőcisek. A csinosak. Nem csak a barnák, meg a leplek, amik ápolnak és eltakarnak. Boldogabb és magabiztosabb lett. Egy teljesen más kiállással, ragyogással, őszinte mosollyal.
Hogy honnan tudom ezt ilyen pontosan? Onnan, hogy ez a hölgy, Gizi, én vagyok. Ez az én történetem. Arra tettem fel az életemet, hogy másoknak is sajátja lehessen egy hasonló sztori. hogy végigvezessem őket a saját útjukon a boldogságig és a ragyogásig.
Keress bátran, ha pont erre van szükséged!
Csatlakozz a Mérlegidomár  Facebook csoportba és kövesd a YouTube csatornámat.

A bejegyzés trackback címe:

https://merlegidomar.blog.hu/api/trackback/id/tr3017973694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása