Az egészséges, formás testért, a szófogadó mérlegért

Mérlegidomár

Mérlegidomár

HA FOGYNI AKARSZ, A CSODAVÁRÁS HELYETT HASZNÁLD A JÓZAN ESZED

2022. november 02. - Gyarmati Györgyi Mérlegidomàr

Felgyorsult világunkban a test állapotának romlását hosszú ideig, végtelen türelemmel képesek az emberek asszisztálni, a helyreállítást viszont azonnal és varázsütésre akarják sokan.

Értem én, hogy például a 10- 20 év alatt felszedett kilókat is jó lenne pár nap alatt leadni, vagy mint a filmekben, időugrással, másfél óra alatt csodálatos változásokat elérni, de azért érzed ugye, hogy itt sántít valami?

Ennek a hozzáállásnak kedveznek a gyors eredményt ígérő csodapirulák és egyedül üdvözítő diéták és módszerek. Te is csak kapkodod a fejed, hogy mit egyél? Zsírt- zsírral? Csak szénhidrátot ne, mert az ördögtől való? Állati fehérjét vagy növényit? Miből mennyit? És mikor? A reggeli a legfontosabb vagy egyáltalán nem szabad enni reggel? A böjt a legszuperebb vagy mégsem? Vegán táplálkozás, húst hússal vagy a "mindenmentes"?

Nem csoda, ha ebben a zűrzavarban Te is kapkodsz egyik megoldástól a másikig, de még mindig ilyen írásokat olvasgatsz, mert csak ideig-óráig tartó részeredményeket sikerült eddig elérned.

A helyes megoldás, ha tájékozódsz, használod a józan eszed és nem hiszed el, hogy változtatás nélkül lehetséges a változás. Mérlegeled mivel tudsz azonosulni, mit vagy hajlandó megtenni tartósan, életvitelszerűen, azért, hogy fenn is tudd tartani az elért állapotot. És talán a legfontosabb, találj egy szakembert, akiben megbízol, akivel hajlandó vagy együttműködni, aki már sok embert vezetett végig az úton és képes Neked is személyre szabottan segíteni elérni a célodat.

Ha így teszel, az életmódváltás egy szuper kaland lesz, egy izgalmas utazás, sok új infóval, ötlettel, ismerettel, sikerekkel, tartós eredménnyel és a kínlódás, sanyargatás helyett rengeteg jó tapasztalattal.

Ha Te is erre vágysz, az első lépés lehet, hogy csatlakozol a Mérlegidomár Facebook csoportomhoz, feliratkozol a YouTube csatornámra: https://youtube.com/channel/UCEpokRqD9n92aqgNM0Z9bZg jelentkezel egy személyes vagy online konzultációra.

Melyiket választod?

A bejegyzés trackback címe:

https://merlegidomar.blog.hu/api/trackback/id/tr8517967730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása