Az egészséges, formás testért, a szófogadó mérlegért

Mérlegidomár

Mérlegidomár

BÁRCSAK MINDEN EMBER TUDNÁ EZT A KÉT TITKOT AZ ÉLETMÓDVÁLTÁSRÓL!

2023. május 22. - Gyarmati Györgyi Mérlegidomàr

Van két dolog, amit bárcsak minden ember tudna az életmódváltással kapcsolatban!

Gondolom Te is rengeteg mindent tudsz az egészséges táplálkozásról, életmódról. Sok mindent olvastál, hallottál a témában. Érdeklődve figyeled az újabb módszereket, csodapirulákat kínáló ajánlatokat. Felfigyelsz az orvosi cikkekre, új kutatásokra, felfedezésekre, amik megoldást kínálnak különböző egészségi problémákra, hízásra, fogyásra. Tudod, mennyire fontos a mozgás. Figyelmezteted a kolléganőidet, hogy eleget igyanak. Tudod, melyik gyógynövény mire jó. Most olvastál épp erről egy írást. Már akár előadást is tudnál tartani a témában.

Csak tudod mi a baj? 

1. Nem az számít, hogy mennyi ismereted van az egészséges életmódról, táplálkozásról.

Még csak az sem számít, hogy igaz vagy hamis adatokat gyűjtöttél be.

CSAKIS AZ SZÁMÍT, HOGY MIT CSINÁLSZ!

Ez az életmódváltósdi egy ilyen "csinálós izé". 

Na, ez az egyik dolog, amit jó tudni.

Bármennyi ismereted is van elméletben, az kevesebbet ér, mintha apró lépésenként, akár botladozva, de mindig újra felállva, nem tökéletesen, de folyamatosan ELKEZDED CSINÁLNI. 

Tudod, mi az érdekes?

Ha elkezded ezt a "csinálást", felmerülnek majd benned kérdések. Amikre nem volt információ az olvasott anyagban. Hogy is lehetett volna, hisz nem vagyunk egyformák.

Ráadásul lelkesedésed és botladozó lépteidet látva lesznak, akik el akarják venni a kedved folytatástól. Olyanok, akik legfeljebb olvasgatnak, de nem csinálnak semmit. Veled akarják majd igazolni, hogy miért nem tesznek semmit magukért. Ha Neked nem sikerül, nem olyan feltűnő, hogy ők bele sem fogtak, meg sem próbálták az életmódváltást. Vagy megpróbálták, de az első nehézségnél, kérdezés nélkül feladták. Mert kitől is kérdezhettek volna?

2. Látod ezért jó szakember útmutatása alapján nekivágni. Mert motivációt, minden kérdésedre választ és megoldást kapsz. Rengeteg időt, pénzt, energiát, kudarcot megtakaríthatsz magadnak.

Ha ezt a 2 dolgot minden ember tudná - aki számtalan sikertelen próbálkozás után végül feladja - sokkal több egészséges, és sokkal kevesebb elhízott honfitársunk lenne.

Első lépésként csatlakozz a Mérlegidomár  Facebook csoporthoz, ahol gyakorlati segítséget is kaphatsz a változáshoz.!

A bejegyzés trackback címe:

https://merlegidomar.blog.hu/api/trackback/id/tr4918129574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása