Az egészséges, formás testért, a szófogadó mérlegért

Mérlegidomár

Mérlegidomár

CSAK A PÉNZ SZÁMÍT?

2022. október 07. - Gyarmati Györgyi Mérlegidomàr

FEL VAGYOK HÁBORODVA!

Néhány napja megkeresett egy távoli ismerős, hogy csatlakozzak hozzá, mert pár hete benne van egy bizniszben, étrend kiegészítőkkel foglalkoznak és rengeteg pénzt lehet keresni. Neki is van már 25 embere és minden szuper.

Egyrészt meglepődtem, mert tudja mivel foglalkozom (kiderült, hogy fogalma sincs a lényegről) és nem értettem, miért lenne jó nekem a legjobbat lecserélnem - itt ecsetelhetném az ezzel kapcsolatos tényeket, de ennek a posztnak nem ez a lényege.

Másrészt belül elkapott a harci ideg, hogy egészséggel kapcsolatos üzletről beszélünk, de CSAK A PÉNZRŐL VAN SZÓ. A pénz fontos, mindannyian abból élünk és a mennyiségétől függ, hogy mennyire jól. Üzletbe azért kezd az ember, hogy jövedelmet is termeljen vele. Ez mind rendben van.

De hol van a cserébe adott érték?

Hol van a szakértelem? 

Tapasztalat híján a tudás megszerzésére való minimális igény?

Hol a képzés, ahol ez megszerezhető? - Az nincs.

Hol a felelősség, amikor emberek táplálkozásába beavatkozunk? - Ezek csak vitaminok…Na meg egy csomó más dolog. 

Ha nem placebós a termék, akkor legalább minimális ismeretekkel csak kellene rendelkezni a használatával, kinek ajánlható, mire jó, kinek ellenjavalt témakörökben. Nem?

Nincs gond, ha ezeket nem tudja valaki rögtön. De abban a hitben élni, hogy nem is kell tudni róla semmit, hogy nem szükséges segítséget kérni alap dolgoknak utána nézni…, úgy érzem, ez felelőtlenség. Mi nem így dolgozunk.

Épp most írt rám egy új munkatársam, hogy egy pajzsmirigy problémás érdeklődőt átirányít hozzám, mert tudja, hogy ez az eset meghaladja a jelenlegi tudását. Együtt fogunk segíteni a hölgynek. Mert nem a pénzét akarjuk, hanem hogy eredménye legyen.

Szeretnék, egy olyan világban élni, ahol a pénz iránti sóvárgás nem előzi meg a segítő szándékot.

Te mit gondolsz erről a sztoriról?

A bejegyzés trackback címe:

https://merlegidomar.blog.hu/api/trackback/id/tr5117947844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása